Hujan _ Panas

Assalamualaikum . Moshimoshi . Anyieong haseyo .
to my beloved visitors . heee XD .
today going to write about weather, ala cuaca baa .

naa hari ni hujan saja kan . sudah dua hari hujan. tapi aku suka HUJAN . tak suka dengan panas,
tapi kadang-kadang hatii rindu pula dengan panas sebab SEJUK memanjang Balik-balik nak kencing.

heeee XDHujan bagi rahmat . sama juga masa nak ambil result Hujan . Allah S.W.T turunkan rahmat . :)) jadi sepatutnya kita BERSYUKUR kalau HUJAN. Rahmat dari Allah tuu beb .
ni tidak, malahan mengeluh lagi hujan. jadi INGAT bersyukur lah kalau HUJAN . 


naa, kalau PANAS pun syukur lah jugaa , ada juga aktiviti kalau panas at least tidak lah SEJUK memanjang, 
kalau HUJAN juga terus di mana mauu jemur KAIN . tida lah t'kering-kering ituu Airr . naa Faham kan .
HUJAN atau PANAS sama saja baa tuu tiada beza. bezanya, Hujan ada air, Panas ada matahari . hihihi .*Mencarut. 
jadi PANAS kah HUJAN kaa, jangan lah mengeluh tetapi BERSYUKUR laa baa, 
sebab Masing-masing ada kelebihan yang tersendiri . kan . 


*sebenarnya kan, tiada benda yang mahu di post baa. sekadar cerita-cerita seja nii yaa. 
hahahaha .
okay lah sampai sini seja dulu nanti kita sambung .
bye, 
sayonara, Assalamualaikum . 
:)))

yours, 



Comments

Popular posts from this blog

Tutorial Edit Gambar.

Hakikat sebuah Persahabatan

Raya 18