Posts

Showing posts from April, 2013

April Oh April

Image
Assalamualaikum Kawan !
huhayy lama suda ba tidak updates blog, well semenjak dua tiga empat menjak ini busy malahan lagi hari jumaat minggu depan EXAM mid-Year is started . nanananannanana Woouwww Fantastic baby :) yo
April ?
ohhh
yeahhh April tahun Lalu and tahun ni kan macam menjadi satu bulan yang tidak berahmat lah katakan.  Tak tau arr pula kalau bagi korang amacam. yahh For me this month kan penuh dengan kemarahan, dendam, benci and so many lah . It seems being problematic and very Blast month  kenapa taknye, hampir seminggu beb dengar Kelas 4 BETA niii jadi bualan mulut cikgu2 sebab kami lah kelas yang problematic. ntah knp asal datang jak bulan 4 memang kelas kami tidak berngam di situ . siap kitaorang digelar KELAS KUANG HAJOk. tak ke kau sedih kelas kau label macam tuu sekali ? huhayy ,  padahal orang lain yang buat hal dengan orang yang tak bersalah sekali masuk dalam hal dorang Homaiii it is very2 sad o .  tidak sangka sampai macam tu sekali kelas kamii . Teruk sangat dah…

HAPPY BIRTHDAY

Image
Assalamualaikum !! hello readers :)) ada sedikit masa yang terluang untuk mengupdates blogg well
updates ni bukanny happa, just nak wish kawang aku ni sorang ,, nnt aku bagi link dia k, dia ni baik KOT,
hari ni birthday dia, SO NAK UCAP DALAM 3 bahasa jerr cukup,
~SELAMAT HARI LAHIR,
~HAPPY BIRTHDAY
~SAENGIL CHUKKA HAEMIDA . :)
MAY GOD BLESS YOU FRIEND .
this is my present for you :))
lol
kalau you nak makan haa makan lah .. hahhaa kidding ba.
bukann apa birthday girl ni, kira macam ANAK KESAYANGAN mummy aku lols .  hahaha what sooever lah . yang penting aku sudah wish dia okay .  saja jak nak post kat sini, kalau boleh biarlah ONE world know, today is her birthday .  hahahhaha . ni haaaaa birthday girl tuu punya wajah . kalau boleh, follow arr dia kat twitternya ni  KLIK DISINI Tak punn add jerr dia kat facebooknya nii  KLIK DISINI #Eh, tak pasal2 dia kena promote kat blog aku ni yerr.  apa-apapun kepada befday girl ni, MAY ALLAH BLESS YOU  SO I WISH U HAPPY BIRTHDAY I WISH YOU HAPPY B…

Stressssssssssssssssssssssssss yaNG gILa

Image
Hello there :))

punya lah takut+gementar+sedih+STRESS= sebab lebih kurang 3 minggu lagi EXAM MID-YEAR ..
oh MENNNN NO WAYYY. i don't want !! SHIRO-YOOOO.
kena cover topic2 yang lepas, topic yang sedang di ajar dan sebagainya. punya lah tuuuu STRESSS menggila ! arghhhhhh ! macam nda mau hidup dah aku ni . ! nak masuk tusyen pun masih lgi berfikir BERratusRIBU,JUTA kali .. aiyoooooooo
whats going on with me haiyaaaa ! tuan punya badan pun tidak tahu ! yang di tahu tidur, tidur, tidur, tidur, tidur sejaa -_- mata punn alahaiii . bengkak gila weiii !

ni masih sikit lagi ni , aku belum campur adukkan homework, personal matter, kerja kursus ICT, and what soever lah .  punya lah meletoppp tu kepala kalau di fikirkan semua nasib aku ni pndi jua release tension and GILA2 sikit punya orang. kalau diikutkan tuu stress, memang betul-betul jadi gila kutt . ok lah mau tidur dulu nnti sambung pst oke. 
assalamualaikum .

Mature Vs IMMATURE

Image
Assalamualaikum guys ! how are you ? i'm fine Alhamdulillah .
well late this week i'm been busy DATING WITH homework and those pretty cute BOOK ever .
mature and immature ? well i as myself don't know if i'm already mature or not just like my friend, they look so immature but exactly  they are kids they are TEENAGERS guys, teenage . how the experiences person about teenage life must know what is your behaviour at this age. Yeah exactly i looked to myself, and i'm not IMMATURE but at least I try TO BE immature person . what the most  thing i cannot believe when i people said I'M SWEET 16 . oh mennn ! 16 YEARS OLD >?? i become more OLD and OLD and OLD . tehy ask me : FALLIN IN LOVE but those thing is SCARY ME .. menn ! i scared to faces all the problems about L.O.V.E but i promise myself i will  not try to B'COUPLE with anyone if i still studying if can, i DON'T want marry but it is TUNTUTAN guys soo I HAD TOO okay at my class they said sometimes i fun…

It's Hurt People :')

Image
Assalamualaikum . :)
I'm try to smile even i can't did it .
how are you ? yess i'm fine. I hope you same. i wanna ask you guys. but just answer it by yourself .
Mostly DON'T CHEAT .
yeahh . Have you ever talk about SOMEONE behind them ? or maybe just pretend you wanna be nice with them .
did you ever do ??
definitely YESS right . We are not perfect ba . Same goes to me .  I have did this thing before . well not so easy to forgot those memory . Yeahh did you ever felt what the person feel when you talked about them behind them and pretend to be nice with them . yeahh exactly I had feel it .  and it is VERY HURT guys, VERY hurt . I don't know what exactly n your mind when you are talking about other PERSON behind them . YOU DON'T FEEL WHAT THEY FEEL, so you feel enjoy when yu talk about them .  Guys, Nobody perfect in this world ba. you should remind this to YOURSELF.  STOP TALKING ABOUT OTHER . you not perfect either . we all just same . nothing can change that …

I HATE IT .

Image
Assalamualaikum . :)
How are you guys ?
Alhamdulillah I'm fine . hope you guys fine too .
well this is me Hazwani Ontong .
I'm very-very Moody today -_- , well japanese war . You must understand. I hate it ??
What hate what I hate ? urghhhhh  ya .
It is all about The girl which is Said "AKU TIDAK TANYA PUN" .
exactly WHO'S TALKING YOU GIRL !! YEAHHH YOU SHOULD KNOW I AM VERY DON'T 
LIKE YOU ATTITUDE 
Never wanna see me Happy even just for One Minute . urghhh Puhhh pleaseeee . 
i need to be patient with this kind of FRIEND , well just BE PATIENT Hazwani, just Wait for 1 year more after that you will never seeing them again . urghhh ! *STREESSSS
just be patient hazwani . WHAT GOES AROUND COMES AROUND . BELIEVE in KARMA  my dear :) why i must know person like this ? yeah definitely very2 hurt my heart . don't they think I AM A HUMAN TOO. HAVE A FEELING CAN BE HURT JUST LIKE THEM .  Ooopss Forgot ! they all is tough heart never cry , never lose but i believe one day…