Posts

Showing posts from January, 2013

S E N Y U M S E M A N G A T I G N O R E

Image
Assalamualaikum . moshimoshi ! aduii, lama sudaa nda update story di sini, maklumlah busy dengan homework yang bertimbun. jadi takde masa nak updates. well.
pasal entry kali ni mau cerita pasal rakan SEKELAS dan BEKAS RAKAN SEKELAS. well, tidak tahu lah apa salah saya dan JUITA sampai selalu dipersendakan oleh mereka. kalau ada salah AKU DAN JUITA MENYUSUN 10 JARI MEMOHON SERIBU KEMAAFAN !
 . macam-macam diorang lakukan. dan kami rasa STRESSS !
 takkan lah korang tak stress bila di perlakukan macam tu. tidak apa lah kalau setakat di sekolah, ni sampai di bawa2 ke FACEBOOK dan TWITTER SERTA MANA2 LAMAN SOSIAL YANG BERKAITAN. !
ini boleh di katakan sebagai BULI SECARA PSYCOLOGY
 ada saja kelemahan kami mereka persendakan kenapa mereka CUKUP PERFECT DAN TERJAMIN MASUK SYURGA SUDAH KA ?
Absolutely NOT RIGHT !
okay, sebenarnya agak emosi sikit
 sekarang ni sebab mereka punya perangai MEMANG KETERLALUAN ! ada saja yang tidak puas dengan hati mereka . padahal AKU DAN JUITA LANGSUNG TIDAK PER…

F I R S T S E C O N D T H I R D ``

Image
Assalamualaikum !!
moshimoshi, Anyieonghaseyo ..
Achiuuuu !
Berhabuk lahh kann blogger nii, dah lah kena selesma awal2 tahunn nii *Dugaan*
First day school, sampai lah third day, memang terukk betull tauu, macam-macam dugaan yang menimpa namun Sabar saja, Kan Hidup penuh cabaran tambahan lagi sudah masuk ke alam REMAJA yang sebenar .

FIRST DAY SCHOOL ::

It is horrible than I thought ! .  sebab My place soooo berhabuk, kotor, and duduk tepi tingkap . suda lah besi dia berkarat, habos kena bajuu akuu . Horrible betull, kena lgi prefect kena bertugass, macam ndada rehat baa.  and then, panas, cuaca teramatlah panas, time ni belum lgi di bagi textbook, kunuk di bagi nanti second day school .
SECOND DAY SCHOOL ::
Suddenly RAINING FOR WHOLE DAY . -_______-'' balik rumah basah-basah sampaii kena selesmaa. memang mandi hujann time tuu . nasib hujan jadi sempat juga lah berdoaa sebab rahmat turunkann . time tuu akuu tak bawa payung, jadi pulang berbasah-basah lahh, memang mandii otw pu…