Posts

Showing posts from July, 2018

Socmed

Image
Bismillahirrahmanirrahim,

Mulakan entry kali ini dengan Lafaz kalimah Agung, semoga yang membaca terus sihat, dan jika sakit menemukan kesembuhan yang Hakiki. Allahumma Ameen 💕



Entry kali ini tidak berat sangat, hanya bertajuk SOCMED: Social Media. (incase you don't know socmed stand for what)

There's come a question across my mind in early morning like this,

'How would you understands one's Life when you only go through their socmed'

Well, for sure 100% nobody wants to share their real life in their socmed. I am sure and guarantee bout that.

The real life Vs Socmed 2 different world. Well, it is really possible for you to share your own 'Main'problem through socmed fight me. Unless you are going to share those happiness bout your life that others don't have.

You said you know everything and understand more about people. But Im tellin you, you only go through their socmed and claim you knew everything, the truth is you know nothing about them. 😌

Sweet tweniwon

Image
Dengan lafaz kalimah Agung, dengan nama Allah yang maha pengasih lagi maha penyayang,

Meningkat lagi angka 1 pada hari ini. Alhamdulillah sudah 21 tahun hidup bernafas di muka bumi Tuhan yang Esa. Masih banyak yang perlu diterokai. Luasnya alam dan ilmu Illahi.

Bangun pagi, 899 message masuk telefon mula hang satusatu message di baca. Dalam group and yang private message family and friends. Both I love you guys. Ucapan panjang2 semua.

Paling seronok dan terharu baca message mereka bila mereka wish tanpa perlu di ingatkan. Tanpa perlu balikbalik meniti di bibir soal 23hb. Tidak perlu. Tidak perlu hari hari bulan bulan di ingatkan. Alhamdulillah. Mereka semua serentak hantar wish panjang yang cukup bermakna tidak pernah pendek dari dulu sampai sekarang. Alhamdulillah. Great friends and family. 💕

Semakin dewasa semakin banyak cabarannya. Moga diri terus kuat bergerak ke hadapan walau ada parasit tepian jalan cuba untuk menghapuskan. Dalam diam.



Saying goodbye to Dilo sebab Dilo dah …

Sweet 1707

Image
Bismillahirrahmanirrahim,

Admin mulakan dengan lafaz kalimah agung,

Bertanyakan khabar pada yang masih sudi membaca leteran tidak bersuara di laman ini.



Alkisah sosok ceritanya, 21 tahun yang lalu, lahir seorang bayi kecil perempuan. Pada waktu siang dalam pukul 10:30 pagi. Anehnya, pada ketika itu semua pening sibuk memikirkan nama buat si bayi. Sehingga mengambil masa seminggu untuk dapatkan nama.

Seminggu sesudah itu, lalu didaftarkan namanya ke Jabatan Pendaftaran Negara dan manusia yang berada di kaunter berkata

'Pakcik, skrg dah tak boleh lambat daftar. Hari ni lahir, hari ni juga tarikh diguna.'

Si Ayah cuma mampu menangguk tanda setuju.

'tidak mengapalah. Daftarkan saja hari kelahirannya pada hari ini, iaitu 23.07'

Sesudah itu, siaplah dokumen penting surat beranak si bayi kecil yang telah didaftarkan hari kelahirannya pada 23 Julai 1997.

Kini, dia sudah berusia 21 tahun pada tarikh hari ini. Tapi belum jika mengikut tarikh kelahiran atas sijil lahir. K…

Its out!

Assalamualaikum

And hello fellas. I am back with this really moody feelings.

Finally the result for semester 2 is out. Exactly still manage to maintain at pointer 3. But still feeling down just because my pointer turun a little bit. Heh.

Its not that I am not grateful. But I expecting at least naik sikit not hoping to get dean award i just hoping better result and better pointer at least. Yeapppp I knew 3 is good enough. Yess good enough for me. Tapi biasalah manusia, mana pernah puaskan?

Well, I'm still pujuk myself to be not so broken sebab pointer bukannya jatuh teruk. Well, mistake sendiri jugak siapa suruh tak study time exam en? Sibuk main game. Tp kengkawan smua ingat I am study hard. Well salin nota tp tak ingat apa pun its not consider as study. Tu cuma nak bawa diri lari dari reality je.

Well, so padan muka me sebab tak study and get this result. So kena prepared for next semester. New strategies maybe? No lepak2 anymore but stay active like usually. Well, college fo…

Nerve-wracking

Image
Assalamualiakum!

How are you guys been? I hope uolss in good condition. May Allah bless.

It is either Last year, or last 2 year I have post something that similar to this title. Well nerve-wracking always happen when the result of final exam is around the corner!



I do not know why. The result always give me headache, stress me because I cant sleep well, eat well and doing my routine like usually. Because my mind just focus on that result. I do not know why. But I guess you guys feel me. Because I do believe all of you feel like what I just feel. Heh.

I just hope the best result because I already did my best. Eventhough there are few papers yang hurmmm okaylah we use and applied the tawakal and Redha concept.

Oh yaa btw, the other day I ask my ig's mate to vote either what to up for next entry and the result is my year 1 in uni life (freshman year). Well its still undergo editing process and combine ideas edit pictures making video. Well I cannot tell the exact date when I am…

Raya 18

Image
Assalamualaikum!



How are you lovely readers?
I hope everyone would be fine. Because i knew some of you might still in Raya mood. Just like me ;)

Well, tewas di raya keenam disebabkan halhal yang tak dapat nak dielakkan. And that time everyone messed up. Di uji saat yang lagi bergembira. But we as a family take it as compliment and take it as a lesson for us. Well whatever happen, I do believe happen for reason.

Back to Raya stories, I dont manage to go and reunite with all of my cousin due to unexpected reason. And its make me sad tho. Because Raya is the only time for me to catch up with my own family. In other words 'Family Bonding time'

I've scrolled through all the social media; fb, ig, ws stories, twitter. Everyone looking so georgeous with their raya outfit handsome prettt and stunning. You guys slay during raya. While me, hanya mampu tengok and like because I don't have and confident to upload my ootd with kebaya.

Well, this year raya were totally differen…