First Segmen: #TeamFollowBack & Blogwalking .


hello blogger!! nampak tak banner kat atas tu? Haaaaa, lyene tengah buat first segmen: #TeamFollowBack & Blogwalking. ^^
so apa tunggu lagi? 

Jom join "First Segmen: #TeamFollowBack & Blogwalking" by http://life-of-lyene.blogspot.com/ . Tujuan segmen ni untuk tambah kawan dan tingkatkan pengunjung kat blog Join tau! jangan tak join! .. 
** Klik BANNER untuk join sekali :) .

Tarikh tamat segmen 21 January 2015 .

Jangan lepaskan peluang ini okay! ;)

Salam Sayang selamat mencuba ^^);

Comments

Anonymous said…
Wahh cantik blog awak! <3
Thanks join :) . Done follow you .
Senarai peserta dah di updated
http://life-of-lyene.blogspot.com/2014/12/senarai-peserta-first-segmen.html
diyana samat said…
Dari segmen yg same!
http://diyanasamat.blogspot.com/2014/12/first-segmen-teamfollowback-blogwalking.html
datang bw :) dan follow sini ^^

http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/12/first-segmen-teamfollowback-blogwalking.html
Zariha ZanriQha said…
Blogwalking dari segmen yang sama. Semoga bilangan followers bertambah. Seronok datang sini. Gudluck! Done follow. Mind follow back. http://lovingnur.blogspot.com/2014/12/first-segmen-teamfollowback-blogwalking.html
Dari segmen yang sama ^^ Done follow
Gula Kapas said…
Hi awak, saya lyene ( http://life-of-lyene.blogspot.com/ ) sudi tak awak support saya dgn follow blog saya yg ni http://semanis-gula-kapas.blogspot.com/ ? saya sudah pun follow awak yg ke #223 guna blog http://semanis-gula-kapas.blogspot.com/ . Thanks
Gula Kapas said…
*heh kalau ada " follow awak yg ke #223 " , maksudnya saya copy paste je ayat tp serious saya dah follow . try check ya ;)
Gula Kapas said…
*heh kalau ada " follow awak yg ke #223 " , maksudnya saya copy paste je ayat tp serious saya dah follow . try check ya ;)
Mad Parihh said…
singgah dari segmen sama :)

http://www.blogparihh.com/2015/01/first-segmen-teamfollowback-blogwalking.html
sudi sangat support. cantik both of ur blog. I like it ^^) I'm already follow u for both of ur blog. ^^)
AyuInsYiraH said…
ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu.. ayu ada buat segmen juga.. nanti boleh la join segmen ayu pula..tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/first-segmen-teamfollowback-blogwalking.html
Hai,
Singgah Blogwalking dari segmen yang sama.
Jemput singgah kembali :)

http://www.azhafizah.com/2015/01/first-segmen-teamfollowback-blogwalking.html
Papaglamz said…
papaglam jalan2 dan follow disini dr segmen yg sama...

http://www.papaglamz.com/2015/01/first-segmen-teamfollowback-blogwalking.html
MRS Rongoks said…
dari segmen yang sama :)

http://duniamrsrongoks.blogspot.com/2015/01/teamfollowback-blogwalking.html
hai. dr segmen yg sama :-)
jemput singgah blog saya yer. tq.

http://vitaminsihat2u.blogspot.com/2015/01/first-segmen-teamfollowback-blogwalking.html

Popular posts from this blog

Tutorial Edit Gambar.

Hakikat sebuah Persahabatan

Smile