Posts

Showing posts from May, 2013

Apa Patut Aku Lakukan ?

Assalamualaikum, kawan-kawan yang saya hormati ^^) apa khabar ?
Sihat ? Alhamdulillah.
semenjak dua tiga empat lima enam menjak ni aku punya mood tetiba je going down -__-
apa punya pasal, tuan badan sendiri tidak tahu apa sebab.
pastu dengar berita yang budak-budak asrama keluar asrama sebab maklum lah cuti two-weeks kan,
so mcm feel sad lh sebab maybe tidak dapat masuk MRSM , walaupun panggilan masih di teruskan sampai bulan tujuh ni, tpi hati mang rasa tak sedap . b'dbar mmanjang. ya balik lgi jantung ini berdegup UNnORMAL.
rasa best jerr masuk mrsm kan ? dri dulu lgi nak masuk sna , tahun ni dpt kesempatan mengisi borang jdi harap-ii aku dpt arr. aku nak sangat-ii masuk sana . well nak belajar berdikari ;')
another berita yang didengar. CRUSH yang sudah di lupakan tuu masuk MRSM, trus tambah PATAH SEMANGAT mau masuk sana :'(
pastu aku ni dah lupakan crush aku tuu  ala mamat yang nama fadil tu lah,
tpi suddenly aku ingat dia balik. dah tuu saat-ii aku memang dah berjaya…

HOLIDAY ;)

Image
Assalamualaikum ? apa khabar ? sihat ?
Alhamdulillah..
me ? hihihihi terima kasih sebab caring, yes i'm very in fine and good condition.
hey guys today wesak day right ?
so it's holiday to all the workers and for the student HAPPY HOLIDAY buddy,



i know this is the moment student wait because no need to get up early for going to school, no need to worry all the school matter especially me :)
why ? well, i'm a busy person when i'm at home know why ? because i need go for duty "PREFECT"
i need rush to done all the homework given, i am a rusher person when it comes to school .
so the holiday trip start .
i'm doing nothing at home just clean up the room, home, wathing movies, date with 10 subject killer, wathing RUNNING MAN and did stupido things and all the activity only t home, definitely at home.
hurmm what about you guys ? going anywhere this holiday ?
well, just be careful when you at your holiday trip because nowadays so much criminal cases happen. 
and don…

it is LOVE TROUBLE or SWEETEST.

Image
Assalamualaikum. ! Hola, yes definitely today i'm have a very much precious time . so i just use this time for updating some story and definitely happy because the examination is GONE . gone gone the exam is gone .

let me ask you guys, YEAH EXACTLY YOU who read this post.
i'm just asking so don't be so sensitive about this things. guys,
okay it is love trouble or sweetest ? well so dumb to me because i never know about this funny little thing/
you know why because i never facing this matter.
i have some story to be shared which is my friend story.
well she has a boyfriend and definitely her boyfriend is like sulk with her, so for me it is okay for boy very like sulk to girl? and yeah everytime my friend ask my help to top-up her a credit. and yess it is true and she paid me back but it is trouble me. sometimes i feel that falling in love or having a relationship such a wasteful. because everything is so impoortant and there so much problem that you need to solve and think …

Favourite :)

Image
Assalamualaikum, Hello there, I'm back i'm just go for a minute. going for eat, but now i'm back with a story .
it is really story ? No no no i'm mistake that is not my story but just wanna tell you something.
favourite ? yes my favourite .
could you imagine what i am talking about ? i think it is nonsense but still wanna tell you guys.
i just wanna share with you my favourite teacher.

this is the two GEORGEOUS teacher that i have ever meet


that is the first one and yeah the other one is  the teacher beside me wear pink colour shirt. 
i feel very lucky to found this georgeous teacher . because yeah because of them i know how to calculate maths and speak correctly in english. LOVE THEM MUCH MUCH . *sorry still broken english* the teacher wore pink colour shirt is my mathematics teacher during standard 6 and yeah my homeroom teacher as well.  the teacher at the first one which is stand on RED CARPET . is my english teacher at SMK CONVENT ST CECILIA. yes her english very …

Alhamdulillah .

Image
Assalamualaikum sihat ? alhamdulillah.
Hari ni panjatkan rasa syukur sebab PEPERANGAN telah berakhir..
heeee eh ni bukan peperangan apa, ni just peperangan sesama kawan, ALA EXAM LERR.
Rasa lega sikit lerr bila exam ni dah habis, well after this i can sleep well already, no need to feel stress think about Subject killer that will kill me ;)
anyway, i'm still waiting for my calling, and yeah definitely hope i get that calling from MARA . if can ASAP lerr i wanna run away from my AUNT which is very direspectful aunt .
and yeah i wanna take some rest so i end my entry here,
Anw FREEEDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMM *SHOUT*
assalamualaikum.

KAWAN OH KAWAN

Image
Hello buddy :) Assalamualaikum. dengan harapan kamu yang membaca ni sihat-sihat selalu.  Saya ? alhamdulillah sihat .  okay entry kali ni pasal kawan. kawan ? ya kawan  korang ada tak bestie ? mesti ada kan. haaaa termasuk lah aku, aku ada bestie nama dia ? tak perlu tahu okay . banyak perubahan yang berlaku terhadap dirinya semenjak dia balik dari camping. perubahan tuu memang KETARA sangat. well ada boyfie baru lah katakan. tapi, takkan lah dengan boyfie baru dia macam lupakan kawan-kawannya ni ? oh mann. that was so bad. ini kah yang di namakan kawan ? nooo.  kawan is kawan boyfie is boyfie. so bila kau lepaK-ING with your buddy, lupakan lah pasal boyfie you tu sebab it's buddy time ba. so lupakan ni tak, boleh di katakan 24-hour talk about her  BOYFIE what is this ? adakah masa lepaking dengan buddy itu adalah masa ber' Discussion  pasal boyfie . Ayaaaa, still got many story yang boleh di cerita it is not ALL ABOUT YOUR BOYFIE . and yeah definitely I'M EXTREMELY BORED …

I'm giving Up yes I'm Bored with You and definitely HATE YOU

Image
Assalamualaikum ? sihat ? alhamdulillah .
yess i'm very STRESS well definitely EXAM MONTH, STUDY MONTH . and ada budak POYO make me feel DOWN AND MORE STRESS ! stress GILA BEB !
budak poyo ? YESS she is my Junior i'm very stress and can't stand with her attitude . well anak pengetua so she can did anything that she want , Everytime, minutes second and day she report complain and did everything that makes everyone hate her more and more.  she said she stress and now she put all the blame on me . WHADAPACK is this  this little junior think that she the only one feel stress. what about me then ? I'M MORE STRESS THAN HER . i need to cover all subject killer for this midyear exaM / waiting for my panggilan ke MRSM thinking about my exam definitely STRESS . she just a PMR baa me even this year doesn't have any BIG EXAM, but it is honeymoon year for me ? No of course ! i feel like i wanna kill her 44 times using my daddy samurai.  ! that's is the one problem  another …

Jantung Oh Jantung.

Image
Heyyo . ! Assalamualaikum. AllahHurabbi. :')
sihat ka ? saya ? alhamdulillah. sihat sepenuhnya sudah .

Jantung ? Yaaa, jantung saya kebelakangan ini tidak berdegup normal. why why why and why ??? saya memang rasa tidak selesa dengan degupan jantung ini seolah-olah, aku ni sudah buat kesalahan yang tidak boleh dimaafkan. Tapi apa kesalahan itu ?? semua sudah ku lakukan, solat minta petunjuk dan siap baca doa supaya jantung ni kembali normal tapi makin lama makin Unnormal pulak. aku pulok yang takuii ni.  takde apa2 ka tuu arr ? takut arr.  atau mungkin sympton pasal "SURAT" tuu ? aigoo pusing2 kapla sebab jantung tidak berdegup sprti biasa .  kenapa tuu arr.
yang membaca post ni. Ya awak lah. kalau awak tahu kenapa jantung saya begini atau awak dapat sesuatu mengenai jantung saya ni, tolong, tolong, tolong and tolonglah berikan sedikit komen kepada saya tak pun just tweet me at twitter  KLIK SINI LERRR AND MENTION ME. k tu jerr arr aku nak story k baii :')  Assalamualai…

FINALLY :')

Image
Assalamualaikum. :)
heyyo whats up yo !! yoyoyo .. ola :)
apa khabar ? sihat ? Yes Alhamdulillah bilang.

finally ? ahaaaa, yess finally my letter utk buat rayuan selesai di hantar . IN SHA ALLAH by tmr, ak hantar ke KL pulaa. heeeee I hope i can get the school. because i really need that school so badly . :O
heee, guys, pray for me arrr supaya dpt ni benda k . :) k lah assalamualaikum. :)
bye2 penat berjalan ni hari so i need rest and get ready for tmr .
bye
Assalamualaikum.