Posts

Showing posts from October, 2013

F I R S T

Assalamualaikum earth-Lingsss, hola.
feel fresh ? Alhamdulillah.
well today i'm gonna talk about myself. well, did you guys remember my post about CRUSHING ? well i'm talking about my friend Azid right ? weheeee,
just now, my teacher suddenly said weirdo thing with me and its interconnection with me. and i was like losing my mind and i don't know what happen to me. i was like a crazy girl who confused with my teacher. LOL! guess what ?
my teacher say that KAU AZID, JANGAN CURANG SAMA C WANI
and another word is " SII AZID CURANG SUDA BA SAMA SI WANI"
and interm of taht i was reading my CHEMISTRY and confuse with the equation and chemical substance when heard that STUPID WORD ! my mind goes to MONG and i was like can't believe and still not accept what is my teacher was saying about. totally I'M LOSING MY MIND think about it. and feel TRAUMA.
and my buddy said actually c AZID ni crush on me . and i was like HOMAIII TOTALLY CRAZY TODAY.
and i'm not belie…

al-Quran teman atau kenalan ??

Image
Assalamualaikum. earth-lingsss.
thank you for still waiting my post here . well today i have some information wanna share with you guys. that is
AL-QURAN TEMAN ATAU KENALAN.
nabi S.A.W bersabda, "BACALAH AL-QURAN KERANA SESUNGGUHNYA DIA AKAN DATANG PADA HARI KIAMAT SEBAGAI PEMBERI SYAFAAT KEPADA PEMBACANYA"(RIWAYAT MUSLIM)
Ingat, jadikan al-quran sebagai teman yang akrab bukannya sekadar kenalan. buat macam bestfriend kita lah, p mna seja kita pergi mesti dengan al-Quran. teman ni bole diibarat kan seperti baju, seluar, atau pun kasut yang dimanamana pun kita perlukannya. kalau kita tidak pakai semua tuu kita berbogellah kan ? tidak sempurna kan ? andai kita terasa malu seperti berbogel di khalayak ramai, jika sehari kita tidak membca al-quran kita merasakan seperti itu, maknanya kita sudah merasakan kemanisannya.

Sungguh ba, Allah suda janji bagi JAMINAN lagi sama kita kalau kita MENJADIKAN AL-QURAN SEBAGAI PENDAMPING HIDUP. antaranya
- TIDAK NYANYUK SAMPAI HARI TUA
mahuka …

CRUSHING

Image
Assalamualaikum earth-lingssss. ola :D
how are you ? great Alhamdulillah . crush on you ? hiheho its not mean that i have crush. This is just random post . k. don't take heart if suits to you,
jyeahhh, i have a friend and his name is Azid i was spying on him just only want to get know WHO IS HIS CRUSH. well, I'M SUCH A BUSYBODY . i'm just get wondering with his attitude recently, well change suddenly. its started change when all the bestarian student know that he crush on someone in our class. definitely between me, aza, juita, azlin and hayati. because only 5 of us come totuition everyday.  so lets make a probability who is his heart .. :* 1) ME = NO OF COURSE . why ? because what I know about him just random boy. and really love BEAUTIFUL GIRL. not like me. i'm not saying that i'm not beautiful, but i know what type of girl he like. 2) AZA = well for this girl i have so high expectation that he crush on this girl. know why ? because he usual talk with her, study …

S A H A B A T

Assalamualaikummm ~~ ;)
Hello earlingsssssss much love from me :*
rindu ba sama kamurang,
apa khabar ?
sihat ??
ALHAMDULILLAH bilang.. well,
SAHABAT ?
ermmmmm, 1 topik yang sikit sebanyak menarik minat saya untuk dikongsikan bersama :)
apa pendapat kamu tentang sahabat kamu yang ada sekarang ???
bagus ? syukur lah. ada satu jenis SAHABAT ni yang saya nak kongsi bersama.
begini, sahabat ni kira "BESTFRIEND" tapi dia jadi BESFRIEND sebab ada niat lain . contohnya macam dia berkawan sama kita sebab kita ni pandai. apa pendapat korang tentang hal ni ? ada pendapat ?
MOHON UNTUK DIJELASKAN . sebab saya rasa terganggu dengan kawan yang sedemikian rupa.

sekian dari saya,
Hazwani ;)