COFFEE AND KICAP

Hey visitor, and readers,
assalamualaikum ,
moshimoshi
anyieonghaseyo,
salam sejahtera ,


readers and visitor, all of you know this food right /
malam ni, ADMIN makan Kaki ayam masak kicap, MY SWEETY MUMMY yang buat,,
ermm, pics ambik dri google jerr,
okaii, apa kaitan mknn ni dgn tajuk post ?

Its a Long story but , i will short it,
~ tdi masa petang2, mama admin, suruh admin beli kaki ayam, and admin pergi lah beli, skali sampai rumah, mummy tba2 cakap " kicap pun habis syg" then i ask my mom again, mauu p beli lagi ka ? but my mommy not answering jdi diam2 sejja lah , mayb masi ada sdikit stok kicap kan,
jadi sebelum makan tu , admin ada tnya mummy, mcm mna kicap tuu ada jga ka ?
and my mom said " YESS, ada, mummy guna kicap manis,"
sekali masa hendak makan tu, si kakak ada tegur, dia bilang "Mummy aku rasa ada yang ramuan nya terlebih ni, ayam mummy, "
and my mummy said "oh ya ka , ermm nda tau lah pula"
jdi admin mnyampuk, admin ckap "Mummy knp pahit? terlebih perencah ke ?
then my mummy said, "Bukan terlebih perencah, bukan salah ramuan tapi mummy Letak COFEE Sdikit spya nmpk hitam" 

slps mummy ckp tuu, admin dengan c kakak ketawa terbahak-bahak sebab , First time dlm sejarah mkn kaki ayam masak kicap guna COFFEE , sampai skrg trasa pahitny d tekak, mahu muntah ada juga,
c kakak bilang "mcm dlm cerita nujum pak belalang pula"

buat troll face sejja skali c mummy ckp bgtu. terkejut kan ,
hahaha maybe thats all,
SEKIAN ,
ASSALAMUALAIKUM ,
Yours,
         Hazwani/adeQ :]]


Comments

Popular posts from this blog

Tutorial Edit Gambar.

Hakikat sebuah Persahabatan

Smile