Missing.



Assalamualaikum and ola dearest fellas. :))

I hope you guys fine-fine,

I donno recently feel missing somebody.


Rindu kakak yang jauh nun sinun d Kuala Lumpur sibuk mencari rezeki. and they left me here di Land below the wind all alone. kadang Mak tinggalkan aku sorang-sorang kat sini dengan devil sister af. Ayah kadang-kadang masuk estate.

tekanan juga bila live all alone. kakak dalam setahun ntah balik ntah tidak...

woiii kakak kakak ku yang jahat aku rindu lah. Rindu nak gaduh dengan korang, rindu nak chit chatting dengan korang. Aku all alone bcakap dengan Blogger like always. sedih bila dorang habaq raya tak balik. hmpp like my raya tidak seceria raya 10 tahun lepas,

which mereka semua ada berkumpul and share the joys and tears together.

part tak boleh lupa masa Kak Long yang belum kahwin, bed time story mesti pasal bebeh dia. And with the blessing of God the Almighty, mereka pun berkahwin. And then disusuli dengan perkahwinan kak Lang yang mendahului kak ngah. tinggal Angah yang belum kahwin...

kira macam ai dengan Angah ni partner in crime lah sebab still single, kalau ai sebab masih belajar lagi jauh bebenor nak fikir pasal kahwin... kalau kak Ngah ntah lah maybe sebab dia ada goals yang belum dicapai sehingga Kak Lang mendahuluinya.

Sekali dah kahwin memang sah sah tak rapat macam selalu. And I just missing them so bad. nak peluk dorang, nak hangout, lepak-ing dengan dorang, gossip-ing like we used to before.

May Allah bless them, take care of them wherever they are.

p/s: i rarely panggil kakak-kakak ai "Kak Long, Kak Ngah and Kak Lang" Just called them by their nicknames, sounds rough but that's the life we used to live together. Am I right dear lovely sister?

lots of love,
smoochie



Comments

Popular posts from this blog

Tutorial Edit Gambar.

Hakikat sebuah Persahabatan

Raya 18