first attempt

Hey fellas, Bonjour!

i'm back xD

naaaa I just listen to the hindustani song, title Piya piya o piya piya, original soundtrack har dil jo pyar kareega. Which i dont' remember when this song and the movie become so hot and hitz.

ingat lagi masa ni umur 7 tahun tengok movie ni, sangat hitz boleh dikatakan siang malam tengok movie ni sebab ada cd dia kan. Sepupu dan akak aku sanggup collect money just for this movie punya cd nak grab one.

masa tu kecik lagi, tengok ja apa yang dorang tengok. Time ni lah ai terjatuh hati dengan Salman Khan dan Rani Mukerji. hahaha

kalau dah Rani dan Salman yang berlakon confirm aku tengok. haha. ntah kenapa minat mendalam sangat.

memang start dari kecik lagi, terjebakkan diri dalam dunia hindustan, nonton dengan family masa masih semua duk satu rumah. like

"Dude, can we rewind the memory?"

time ni tak minat lagi SRK(Shah Rukh Khan). sampai sekarang kut kurang minat SRK ni, sebab hati memang dah tertaut kat Salman Khan(1st place), Saif Ali khan, and Hritik Roshan mereka lah hero-hero idaman dalam mimpi ai. aha...

belum lagi aku listkan semua cerita-cerita hits sensasi yang memang melekat kat hati semua orang yang menonton... dengan hero dan heroin dia lagi. aha...

kalau Salman Khan memang sesuai dengan Rani Mukerji, Saif Ali Khan pula dengan Pretty Zinta, kalau Hritik Roshan suit dengan Ashwaryarai si mata cantik haha. kalau SRK macam biasa lah, si Kajol like always. suit them well.

dah mood mood hindustani pulak dah ai. gegara rindu si kakak semua yang suka tengok hindustani ai jadi mood Hindustani. dengar lagu hindustani lagi tu. hahaha XDD

so we meet again in next entry fellas.

lots of love, 
smoochie

Comments

Popular posts from this blog

Tutorial Edit Gambar.

Hakikat sebuah Persahabatan

Raya 18