Ke mana Menghilang

Bismillahirrahmanirrahim
dengan nama Allah yang maha pengasih lagi maha penyayang.

Assalamualaikum w.b.t kawan *Lambai tangan*

sihat? jangan lupa ucap Alhamdulillah.

Cik sebenarnya dah menjelajah semua blog kawan-kawan cik dari yang cik kenal sampai lah yang cik tak kenal habis di jelajah. Dari tadi hadap laptop cari idea yang tak kunjung tiba. pening kepala Cik.
penulisan cik tak siap lagi. Idea pula hilang.. wuu cik sedih sangat ni. dah lah tu jerr keja lepas SPM.

tak tau nak buat macam mana. dah habis movie drama melayu+Korea tapi apakan daya Idea tak kunjung tiba juga. aduhaiii sedih hati ini :')

kalau korang ada cerpen ke, kisah hidup ke boleh lah Drop comment or bagi link so cik boleh jenguk-jenguk sambil mencari idea. mana lah tahu yang korang share dapat memberikan sumbangan tuk penulisan cik. Jangan risau cik akan hargai dan tulis kat bahagian "ACKNOWLEDGEMENT"

baikk kan cik? hehehe.

salam sayang buat semua,
Cik Smoochie

Comments

Flawless Sakura said…
Sy pun tengah mencari idea. hehe. Tapi idea untuk entry blog lah. ^^" Taktau dah nak merapu ape. btw nice blog. hehe suke tgk blog yg pink pink ni. >3

Popular posts from this blog

Tutorial Edit Gambar.

Smile

Hakikat sebuah Persahabatan