SALAH SIAPA

ASSALAMUALAIKUM :))
Readers semua apa khabar ? SIHAT ? ucap lah Alhamdulillah weii !
Anyway hari ni agak emosi sikit lah sebab tekanan perasaan tntng homework mana tak tekanan asal beli pen baruu homework bm mashaAllah, Allah je yang tahu banyaknya. Seolaholah kan mcm subjek cikgu tu jelah yg subjek terlist dalam subjek spm . Sungguh tak tahan beb ! Bayangkan lah dari jam 7 aku mnyalin nota2 bagai baru sampai nota sajak yang dia mau nota sajak, puisi dam cerpen. Alahaiii baru cuti 6 hari nnt cuti sem 1 dah dpt aku byangkan banyaknya mcm mna -.- sungguh urghhh ! Eh cop !! Jangan nak mngeluh banyak2 nnt tak berkat susah weii. !
Back to the main topic salah siapa ? Oh ya ni nak cerita kes yang sdh 5 hari berlalu masa isnin tu kejadiannya, cikgu tu marah tahap dewa dengan aku pasal hal kcil jak. Punya lah sakit hati padahal bukan salah aku siap cakap yg bukan2 wei ! Siap nangis aku tau hari isnin tu, bukan apa tapi sakit lah hati, gegara cikgu yang satu ni ckp nnt dia ambil tindakan copcop aku yg kena semua tahi2nya .. berghh, i never mean to be so rude but teacher, i lost my respect towards you sorry. My Explaination langsung tak di endah kan bah kan di biar melayang di udara ibarat bercakap dengan orang pekak ! Jadi salah Siapa sebenarnya ? Explaination tak mau dengar tapi cpt sungguh mnjatuhkan hukum kena2 lagi cikgu satu ni x mau d salahkan cikgu yg satu lagi nak semua kerja berjalan dgn lancar and PERFECT ! Heh ! Penat aku membebel apa tak nya aku empsi gila dengan homework siap terkenang dgn peristiwa hari isnin tu sampai aku sendiri bercakap dgn diri aku salah siapa sebenarnya ? Puas aku backup cikgu tu dpn prefect yg lain tapi lain juga yang d baginya aku. Rasa mcm kena penampar pun ada juga tem tu. Nasib aku student kalau tak mmng title "Kurang Ajar" melekat sama aku ! Sebab dlam hal2 mcm ni aku mmng melawan selagi aku tak tahu siapa yang bersalah! So once again "SORRY TEACHER I NEVER MEAN TO BE SO RUDE BUT YOU LOST MY RESPECT TOWARDS YOU" . That's it i guess sekadar luahan ketidak puasan hati . Heih !

Takpo,



Allah kan ada, dia maha mengetahui drpd segalagalanya :'))
Senyum noh cik wani :)))
So i gtg , i will be right back ASAP ! ;')
ASSALAMUALAIKUM
Yours Cik Wani :))

posted from Bloggeroid

Comments

Popular posts from this blog

Tutorial Edit Gambar.

Smile

Hakikat sebuah Persahabatan