Stressssssssssssssssssssssssss yaNG gILa

Hello there :))

punya lah takut+gementar+sedih+STRESS= sebab lebih kurang 3 minggu lagi EXAM MID-YEAR ..
oh MENNNN NO WAYYY. i don't want !! SHIRO-YOOOO.
kena cover topic2 yang lepas, topic yang sedang di ajar dan sebagainya. punya lah tuuuu STRESSS menggila ! arghhhhhh ! macam nda mau hidup dah aku ni . ! nak masuk tusyen pun masih lgi berfikir BERratusRIBU,JUTA kali .. aiyoooooooo
whats going on with me haiyaaaa ! tuan punya badan pun tidak tahu ! yang di tahu tidur, tidur, tidur, tidur, tidur sejaa -_- mata punn alahaiii . bengkak gila weiii !

ni masih sikit lagi ni , aku belum campur adukkan homework, personal matter, kerja kursus ICT, and what soever lah . 
punya lah meletoppp tu kepala kalau di fikirkan semua nasib aku ni pndi jua release tension and GILA2 sikit punya orang. kalau diikutkan tuu stress, memang betul-betul jadi gila kutt .
ok lah mau tidur dulu nnti sambung pst oke. 

assalamualaikum .


Comments

Popular posts from this blog

Tutorial Edit Gambar.

Hakikat sebuah Persahabatan

Raya 18