Segmen Jom Blogwalking By Syahirah Valiant

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalamualaikum.

setelah sekian lama, tergerak hati nak join segmen "Jom Blogwalking."

well, aku tak lah free memanjang, tak juga busy memanjang bila ada kelapangan tu, pandai jugalah update story mory kat sini.

korang yang berminat nak join tu, join lah eh. Senang jer.

Click Banner bawah :


http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html

End.

Comments

Nurul Syahirah said…
terima kasih sebab sudi join segmen ira.. :)

http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/senarai-peserta-jom-blogwalking_1.html
Dunia Zumal said…
Zumal berblogwalking dari segmen yang sama http://duniazumal.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html
Miss Oren said…
Assalamualaikum.. datang dari segmen yang sama..

http://dotdotmissme.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html
Princess Mimi said…
Singgah dari segmen yg sama..Visit me back..

http://mimirheem.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html
Princess Mimi said…
Singgah dari segmen yg sama..Visit me back..

http://mimirheem.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html
Nurul Syahirah said…
owner segmen jalan-jalan sini :)

Nak jadi sponsor contest tak? Hope sudi :) http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/pencarian-sponsor.html
Hai singgah sini blogwalking dari segmen yang sama..

Ada masa jemput singgah ke blog :)

http://www.azhafizah.com/2015/05/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html
Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

Popular posts from this blog

Tutorial Edit Gambar.

Hakikat sebuah Persahabatan

Its out!