MENCINTAI DAN DINCINTAI.

Assalamualaikum earlingsss.. :* how are you guys ?
Alhamdulillah. sorry you guys smenjak dua tiga empat lima menjak ni busy day ditambah lgi Laptop yang sengal buat hal. so sorrryyyyy tak dapat nak updates cerita-cerita yang menarik.
anyways. thank you sbb setia dengan blog saya yang tdk seberapa ni :* hargai kamuu.

Mencintai dan dicintai ?
haii ramai yang tertanya-tanya apa yang cuba saya sampaikan bukan ? salah  ? takpeee.
Mencintai, pernah kita mencintai orang tetapi sakit betul dirasa ? pernah ? mesti tu yang one sided love kan ?
hah, ckp pasal one sided love ni, mang padan ngan aku lah sbb apa ? sebab ingat tak entry sebelum-sebelum ni pasal M.S.F.H ? alahhhh c fadil ba ? hahhhh,
aku rasa dah dekat satu tahun aku cuba tuk LUPAKAN dia, tpi yeahhh TAK BERHASIL LANGSUNG. persoalannya sekarang, salah ka aku sebagai manusia biasa yang mempunyai FITRAH manusia untuk MENCINTAI SESEORANG ? kawan pun bolehhh arrr, tp yeahhhh sungguh dan sangat mnyedihkan tntng hal ini sbb dia nemao pun berkawan dengan aku.
Dicintai pula, pernah rasa dicintai oleh seseorang ? pernah .... wahhhh Syokknyy koranggg, untung lh weiii :") inda macam aku, peminat sorang pun takdak. tapi nak sangat lah jugak rasa dicintai tapi takpa, blum rezeki kan maybe SOMEDAY akan datang pangeran yang akan sentiasa sayang, cinta dan jaga aku sampai akhir hyat. *Amboiiii, gatal ayat aku hari ni*
Kesimpulannya disini, kepada M.S.F.H "DON'T WORRY ABOUT ME, I NEVER STOP STALK ON YOU BUT I NEVER WANT YOU TO MAKE A LOVE WITH ME. I JUST CAN PRAY FOR YOUR HAPPINESS WITH YOUR CHYNN'S . so bye :*

salam sayang dari saya untuk kamu. bye :)
_H_A_Z_W_A_N_I_

Comments

Popular posts from this blog

Tutorial Edit Gambar.

Hakikat sebuah Persahabatan

Raya 18