Eh ?!

Assalamualaikum :)
tuptutup kunun-kununnya berpuasa ehh last2 teronline juga, ni semua kes homework yang menyerabutkan kepala ni !! urghhh kerja kursus addmaths mmng killer d suruh hntar tepat 16/6/2014 aiyoyoyo ini matcam bisa gila ooh saya,

but before that, Readers... apa khabar ? sihat ?? alhamdulillah kalau sihat. cerita saya pada hari ni sekadar merapu omong kosong lah katakan. well

aku happy aku gembira sma maksud lah kan ? eh eh dah mencarut. okay sebenarnya nak cerita pasal homework.. well kau tau lah kan esok dah start musim cuti sekolah ... jadi why not have some fun. lupakan jap SPM. okay.
well counted the day SPM around the corner i can feel the nervous. i'm still not mastering physic . this is can kill me slowly. well bad result how i am going to be a doctor when i didnt master at bioLoosy phySICKS and addmaths. this is silent killer mann.
just want to relax the mind and write something dumb here. but actually i donno what i want to write. idea is totally out of mind so GOODBYE !
i will updates any freshy story this holiday  HOMEWORKday.
your Love
Wanie :)

Comments

Popular posts from this blog

Tutorial Edit Gambar.

Hakikat sebuah Persahabatan

Smile