N E W F R I E N D :')

Assalamualaikum . :) salam sejahtera  ..
well sihat kan semua . hurmm mix-mix lah bahasa kita ni hari yaa .
okay about the POST .. today 30/3/2013 my sister and I going to rumah JIRAN SEBELAH .
well maklumlah, KENDURI KHAWIN ... x elok lah kan kalau tak datang tolong-tolong .. hee .
well , macam biasa kalau kenduri ni macam-macam RAGAM manusia yang boleh di jumpa .
okay straight to the point ..
~Masa kat majlis tuu tadi, ada lah seorang perempuan ni kan .. ntah nak cakap cantik tak juga, nak cakap jelik pun x juga . tapi PERANGAI SUNGGUH pelik .
sampai aku sendiri tak fham . aku just nak TOLONG jerr HIDANGKAN air, and SUDDENLY dia tolak aku . AMBOIII. orang nak tolong tapi dia tolak-tolak . dia ingat kita ni patung erk ??
fuhhh . and then MAYBE dia dah penat menari terhuyung-hayang tarian DALING-DALING. {it's my spelling true ?} dia baring kat kerusi di mana tempat aku ngan kak aku borak together2 . dia maybe X selesa kot dengan keadaan di situ sebab time tuu MEMANG PANAS pun . jadi dia ni marah2 lahh . punya lahhh .
MELUAT tengok PERANGAI yang MENJENGKELKAN sangat-sangat . nasib ada PEMBELA[KONON] .. pembela tuu NEW FRIEND LAH .. sebab SATU KEPALA gila . memang lh . hahaha  .dia cakap . : DIA TUU MAU DI TAMPAR LAJU-LAJU BAAA .. KAU TAMPAR JAK DIA PAKAI SLAPPING MACHINE KA ..
then ak dengan kak aku tercengang lah . sampai mcam tuu sekali dia cakap ngan kami . ni BARUU LAH BARUU  .
ada kawann MENYOKONG , pada awalnya ingatkan .. dia SUKA SANGAT lah DENGAN
perangai PEREMPUAN tuu . IN THE END, rupanya TAK .. haaa ni lah salah satu cntoh kawan BARU yang bagus, MATURED thinking and BEHAVE hisSELf.
okay pasal tuu jer sebenarnya cerita NEW FRIEND ni sebab kalau cerita semuanya, SAMPAI TAHUN DEPAN pun X habis2 lagii . well KAMU HARUSS FAHAM ..
* ada sedikit tambahan ..
 ~budak lelaki ni kira handsome lhh . NGEEEEE XD sempat lgi aku ni  . tapi aku x berminat lah ngan dia . well aku minat orang lain kan .. ~
okay pasal tuu jerr . and I WILL end my entry NOW ..
so GOOD BYE, HAPPY MIDNIGHT :))
SAYONARA . ASSALAMUALAIKUM .

Comments

Popular posts from this blog

Tutorial Edit Gambar.

Smile

Hakikat sebuah Persahabatan