B_L_A_S_T : W_E_E_K )

Assalamualaikum, sahabat2 pembaca2 setia *lah sangat* yang di kasihi dan di rahmati Allah .
heee, actually malam ni tdk boleh tidur jadi dapat ilham mahu bersihkn BLOG yg penuh HABUK nii .
heee, Sorry lah kotor sikit , Jarang sudah di cuci kan .  sebab sibuk dengan homework yang menggunung .  kalau di ukur agaknya LEBIH MENGGUNUNG TINGGI DRPD GUNUNG EVEREST .
hurmm . *cough* aisss, tekak sakit maklum lh  .
haizzz. BLAST WEEK ? heee knp tajuk bgtu ?
sebab ... MINGGU PALING STRESS ! PALING MELETOPSSSSSSS . sebab terlalu STRESS .
stress dgn pelbagai cabaran, rintangan, halangan dan sebagainya .
masalah kawan, masalah pelajaran, lain lagi stress di rumah . maklumlah . ibu tiada kn. ibu pergi KeyHell , jaga cucu dia di sana . hurmm so tiring week .
tambahan lagi ada masalah di SABAH ni . haizzz. pening2 kepala .
dah lah mau exam niiiiiiii ! kepala stress bagai pula . hurrmm :| yeaaa, bila dpt tahu my old friend dpt masuk MRSM, lg I'M so stress . aku pun mau masukkk sana jugaaa BAAAA. tpi mayb INDADA rezeki kan . :'( nevermindlh . 
haizzz. 
belum lagi masalah YANG KAWAN MAKAN KAWAN .#EH . terlepas. 
yaaa PERNAH merasa ada kawan begitu ? yaa sememangnya PERNAH kan . apa yg patut di buat utk org2 yg bgini ni ??
PIJAK BERAMAI-RAMAI sampai mati atauuu JUST LET IT GO ?? hurmmm .
hurmmm . Achiuuuuuu . aduii habuk niii . 
malas mau membebel pnjang . jadi , END here lah . okay .
babaiiii . jumpa lagi pada waktu yang terluang ASSALAMUALAIKUM . dan selamat malam :)

Comments

Popular posts from this blog

Tutorial Edit Gambar.

Hakikat sebuah Persahabatan

Raya 18