GIVEAWAY BUKU {PRE-LOVED} JUN 2016

Bismillahirrahmanirraim.

Salam Alaikum penghuni blog. x)

hari ni smoochie dalam mood nak join contest

"GIVEAWAY BUKU {PRE-LOVED} JUN 2016"

Smoochie nak sangat buku Whatever you say I am by Anwar Hadi. rationale smoochie pilih buku ni sebab smoochie memang nak nak nak nak sangat baca buku Anwar Hadi cuma belum berkesempatan sedih smoochie tau :'( hari tu dapat baucer buku konon-konon nak grab satu daripada penulisan Anwar Hadi, tup tup buku sold out. jadi Smoochie pun berhuhuhu sampailah jumpa segmen giveaway buku ni x) *Okay agak cliche disitu*

tapi memang betul lah, nak sangat smoochie baca buku ni. harap-harap bulan Ramadhan ni adalah lah ye rezeki Smoochie nak hadam buku-buku baru ni >_<

korang yang baca ni, tunggu apa lagi? join lah giveaway ni sebelum terlambat. 


lot of love,
Smoochie xoxo.

Comments

Cik Ash said…
Saya datang Blogwaking blog awak bertuah dalam list blogwaking saya untuk hari ini jemput singgah blog saya jugak ya.. http://cikash.blogspot.com/2016/06/jom-blogwalking-11.html
salam singgah , semoga berjaya ,

http://rezekiituluas.blogspot.my/2016/06/giveaway-buku-pre-loved-jun-2016.html
http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.my/
gud luck.. :) singgah sini..
Osman said…
jemput join :)
http://iniblogke.blogspot.my/2016/06/iniblogke-ramadhan16-bloglist.html
Kim Chaa said…
Terima kasih join :) nantikan eh nak umum pemenang ^^

Popular posts from this blog

Tutorial Edit Gambar.

Hakikat sebuah Persahabatan

Its out!