Doa, Usaha, Tawakal. :)

Assalamualaikum Dear readers...

Lama tak kongsi khabar dengan korang kan?

well, ada sedikit masa terluang hari ni so layan kan je lah apa benda yang Smoochie nak merepekkan ni.

Exam around the corner, so kira macam Smoochie buang lemak stress yang berkumpul kat kepala hotak sebab rasa macam susah nak masuk lately. Maybe penat dan stress. hmmpp

kalau korang ada tips for exam, tips buang stress meh buang komen kat bawah ye. :)

Readers semua doakan lah biar smoochie lancar je jawab soalan-soalan tu nanti. biar mencurah-curah ilmu yang keluar masa nak jawab tu. hew hew hew hew.

sebabkan readers, bila orang doakan kita, some of doa dorang tu makbul tu. sebab tu pentingnya doa daripada kawan-kawan,

tapi ...

tak lawan lah doa parents yang paling mujarab.

so readers sekalian, Smoochie tahu, readers semua baik orangnya. bila doa tu, doakan lah smoochie juga eh? hehehehe.

Jangan risau, smoochie doa untuk smoocie dan kawan-kawan serta readers smoochie juga. no worry eh?

Usaha dan tawakal je lagi. seronok lh korang yang dah nak habis Exam tu. huhuhuhu

Smoochie baru nak start exam. nak berenjoy pun kena beringat-ingat sebab exam pun belum lepas lagi. Cuti takyah cakap lah. cuti sem lama lagi.... fuhhhh.

so, Smoochie rasa smoochie end entry sampai sini dulu.

Smoochie update entry ni pun sebab smoochie nak habaq kat hangpa semua Smoochie masih hidup, sihat dan sentiasa rindukan readers-readers dia. heh!

Insha-Allah, dengan izin Tuhan lepas exam Smoochie akan update blog smoochie, and continue penulisan smoochie yang dah terbengkalai. hewhewhewhew.

so tatatititutu, pergi dulu *Muahciked*

Tinta,
Cik Smoochie.

Comments

Popular posts from this blog

Tutorial Edit Gambar.

Hakikat sebuah Persahabatan

Raya 18